Geheel gemoderniseerde woonboerderij in gemeente Oisterwijk - Honders Alting

Bekijk 4 beelden

Geheel gemoderniseerde woonboerderij in gemeente Oisterwijk

Prijs op aanvraag

Bent u op zoek naar een uniek familiehuis dat luxe wonen en werken aan huis perfect combineert? In de gemeente Oisterwijk staat deze volledig gemoderniseerde woonboerderij uit 1789 op een royaal perceel van 2.829 m². Met een modern multifunctioneel bijgebouw, dat geschikt is als kantoor, atelier of gastenverblijf en een carport voor camper of caravan, een zwemvijver en een prachtig aangelegde tuin rondom, biedt deze woning alles wat men zoekt.

INDELING

BEGANE GROND
Bij binnenkomst via de ruime hal met toilet, garderobe en meterkast, betreedt u de zeer royale woonkamer. Deze is voorzien van authentieke houten balken en een sfeervolle gashaard. Via de schuifpui heeft u toegang tot het zonnige terras in de achtertuin. Aangrenzend vindt u een tv-kamer en de grote luxe woonkeuken met kookeiland en een bijkeuken. Aansluitend aan de woonkeuken ligt een grote werkkamer die ook dienst kan doen als de ideale kinderspeelkamer.

EERSTE VERDIEPING
Deze verdieping beschikt over vijf slaapkamers, twee badkamers, twee toiletten en een wasruimte. De ouderslaapkamer heeft een eigen badkamer en inloopkast. De vier overige ruime slaapkamers zijn voorzien van dakkapellen en authentieke elementen zoals houten balken. De tweede badkamer is uitgerust met een ligbad, inloopdouche en wastafel. .

BIJZONDERHEDEN
Bouwjaar 1789, maar in 2018 volledig gerenoveerd met behoud van een aantal originele elementen.
Modern landhuis met een krachtige en sfeervolle uitstraling.
Open indeling van de begane grond met afsluitbare functionele ruimtes.
Hoogwaardige materialen zoals hout en natuursteen voor een warm en rustgevend karakter.

BIJGEBOUW
Het vrijstaande multifunctionele bijgebouw is uitgevoerd met natuurlijke materialen, waaronder zwevend gepotdekselde red-cedar buitenwanden. Ideaal als kantoorruimte, atelier, garage, berging of gastenverblijf.

BEGANE GROND
Entree via de hal met een trap naar de eerste verdieping en toegangsdeur naar de garage, een badkamer en kantoorruimte. De lichte en representatieve kantoorruimte heeft een schuifpui naar de veranda en uitzicht over de tuin.

EERSTE VERDIEPING
Een ruime en lichte etage dankzij de dakramen, geschikt voor diverse doeleinden zoals atelier, woon- of recreatieruimte. Er is toegang tot een bergzolder boven de garage. Naast het bijgebouw bevindt zich een ruime en hoge carport, die ook geschikt is voor een camper of caravan.

BUITEN
De woning ligt op een ruim perceel met een prachtig aangelegde tuin rondom. Aan de voorzijde is er voldoende parkeergelegenheid voor meerdere auto’s. De zonnige achtertuin op het zuidoosten beschikt over diverse terrassen, een zwemvijver, jacuzzi, bakhuisje/berging en een authentieke waterput. Tevens is er in de tuin een tuinhuis met sauna aanwezig.

Bent u geïnteresseerd in deze unieke woonboerderij waar luxe, ruimte en authenticiteit samenkomen? Neem dan contact met ons op voor meer informatie.

Details

Status
Private sale
Bouwjaar
1789, geheel gerenoveerd 2018
Perceeloppervlakte
2829