Baerdijk 118 - Honders Alting

Bekijk 14 beelden

Baerdijk 118

Vraagprijs
€ 1.195.000

Gelegen aan de Baerdijk 118 in het pittoreske Oisterwijk, biedt deze woning een unieke kans voor wie op zoek is naar een renovatieproject of de mogelijkheid om een geheel nieuw huis te bouwen. Met een woonoppervlakte van 186 m² en een bouwjaar van 1971, staat deze woning op een ruim perceel en biedt talloze mogelijkheden om je woondromen te realiseren.

Een bijzondere locatie
Oisterwijk, ook wel bekend als de “Parel in ’t Groen,” staat bekend om zijn prachtige natuur, met uitgestrekte bossen en betoverende vennen die op steenworp afstand liggen. De Baerdijk is ideaal gelegen; binnen enkele minuten bevindt u zich in de prachtige natuurgebieden die deze regio zo geliefd maken. Hier kunt u genieten van lange wandelingen, fietstochten of gewoonweg ontspannen in de serene omgeving die dit gebied biedt.

Daarnaast ligt de woning op loopafstand van het gezellige centrum van Oisterwijk, waar u een breed scala aan winkels, restaurants en cafés vindt. Oisterwijk heeft bovendien uitstekende verbindingen naar Tilburg, Eindhoven en ‘s-Hertogenbosch, wat het een perfecte locatie maakt voor zowel rustzoekers als forenzen.

Woning met Potentie
De huidige woning, gebouwd in 1971, heeft een woonoppervlakte van 186 m² en biedt een solide basis voor een ingrijpende renovatie. Voor degenen met een visie en de wens om een woning volledig naar eigen smaak te creëren, is dit een ideaal project. Of u nu kiest voor een volledige renovatie of besluit om hier een geheel nieuw droomhuis te realiseren, de mogelijkheden zijn eindeloos.

De royale kavel biedt voldoende ruimte om een moderne woning met alle gewenste luxe te realiseren, waarbij u optimaal kunt profiteren van de rust en privacy die deze locatie te bieden heeft. Het belangrijkste van het vinden van uw droomplek is waarschijnlijk wel de locatie en de situering van de tuin. Met een vrije bezonning is en optimale privacy biedt de Baerdijk 118 u alles wat u van een droomlocatie mag verwachten.

Een toekomst vol mogelijkheden
Baerdijk 118 biedt u de mogelijkheid om een thuis te creëren dat volledig aan uw wensen voldoet, op een van de meest gewilde locaties in Oisterwijk. Of u nu kiest voor renovatie of nieuwbouw, deze woning biedt een uitstekende kans om uw woondromen te verwezenlijken in een omgeving die bekend staat om haar natuurlijke schoonheid en charmante dorpse karakter.

Mis deze unieke kans niet en neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie of een bezichtiging. Ontdek de mogelijkheden en laat uw dromen werkelijkheid worden aan de Baerdijk 118 in Oisterwijk.

Details

Status
Beschikbaar
Bouwjaar
1971
Woonoppervlakte
186
Perceeloppervlakte
806
Inhoud
485
Aantal kamers
5
Aantal slaapkamers
4
Aantal badkamers
2

Locatie