Frederika van Pruisenweg 26, Eindhoven - Honders Alting

Bekijk 47 beelden

Frederika van Pruisenweg 26, Eindhoven

Vraagprijs
€ 595.000

Het karakter van de jaren ’30, smaakvol gecombineerd met het comfort en de gewenste leefruimte van nu. In een van de mooiste straten van het Vonderkwartier staat deze prachtige, uitgebouwde woning met vijf slaapkamers, twee badkamers en een diepe tuin. Kinderen hebben ruimte binnen en buiten om te spelen en er is genoeg ruimte om te loungen en eten. In de woning zijn diverse originele elementen behouden zoals paneeldeuren, granitovloeren en glas-in-loodramen. Kom kijken om de sfeer en het comfort te ervaren!

Aan het einde van de Frederika van Pruisenweg loop je het Genderpark in met wandelpaden, een speeltuin en een hondenuitlaatplaats. Om de hoek, aan de Prinsenhof, is nog een speeltuin waardoor dit een fantastische plek is voor een gezin. Op loopafstand bevinden zich een supermarkt, diverse winkels, restaurants, het gezellige Wilhelminaplein, een basisschool en een kinderopvang. Ook de binnenstad van Eindhoven met winkels en uitgaansgelegenheden is op loopafstand.

INDELING

BEGANE GROND
De voorgevel met erker, balkon, bloembakken en mooie entree toont karakter. In de vestibule en hal zie je de originele wandtegels, een vestibuledeur met glas-in-lood, witte paneeldeuren en een granitovloer. De toiletruimte is ingedeeld met een wandcloset en fonteintje.

Dankzij de uitbouw is de woonkamer, inclusief erker, meer dan 12 meter diep. Aan de voorzijde is het zitgedeelte met prachtig patroonbehang en het eetgedeelte biedt ruimte aan een grote eettafel. Het achterste deel van de woonkamer, bij de openslaande tuindeuren, wordt gebruik als zit- en speelplek. De visgraat parketvloer met zwarte bies past perfect in deze leefruimte.

In de keuken staat een matzwarte, moderne keukenopstelling met een spoeleiland en aanrechtbladen van wit composiet. De apparatuur, waaronder een groot gasfornuis met oven, staan klaar voor het bereiden van jouw favoriete maaltijden.

EERSTE VERDIEPING
Op de overloop zie je witte paneeldeuren en de eikenhouten vloer ligt op bijna de hele etage. Er zijn drie slaapkamers, waarvan twee grenzen aan een balkon, en de derde slaapkamer is nu in gebruik als kleedruimte. Op het balkon aan de voorzijde is, net als in de hal, de granitovloer behouden.

De moderne badkamer is fraai ingedeeld met een grote inloopdouche, wandcloset en een dubbel wastafelmeubel. Mooie elementen zijn het stucwerk, de grijze tegels, wandkranen, de op maat gemaakte kast voor handdoeken en de spiegel met verlichting.

TWEEDE VERDIEPING
Dat dit een echt familiehuis is, bewijst de tweede verdieping. Aan de lichte overloop grenzen twee slaapkamers en de tweede badkamer. De kinderkamer aan de achterzijde heeft bergruimte in de schuinte van het dak, een brede dakkapel en airco (verwarmen/koelen). De slaapkamer aan de voorzijde met groot dakraam is ingericht als slaap-/werkkamer.
De badkamer met dakkapel is ingedeeld met een ligbad/douche, een toilet en wastafelmeubel.

ZOLDER
Op de overloop is een vaste trap naar de bergzolder met een dakraam en de opstelling van de HR-ketel.

BUITEN
Vanuit de woonkamer en keuken is de diepe achtertuin te bereiken. Hier kun je loungen, eten, in de zon zitten en kinderen hebben volop ruimte om te spelen. In de berging is ruimte voor de fietsen en achter in de tuin is een poort naar de steeg.

BIJZONDERHEDEN
– Vijf slaapkamers en twee badkamers;
– Grote uitbouw aan de achterzijde;
– Verbouwd met behoud van authentieke elementen;
– Fantastische ligging in het Vonderkwartier, tussen het Genderpark en het centrum;
– Energielabel C.

Details

Status
Verkocht
Bouwjaar
1935
Woonoppervlakte
139
Perceeloppervlakte
126
Inhoud
523
Aantal kamers
6
Aantal slaapkamers
5

Locatie