Johan Vestersstraat 29 - Honders Alting

Bekijk 42 beelden

Johan Vestersstraat 29

Vraagprijs
€ 799.000

Stijlvol en ruim wonen op een exclusieve locatie in Eindhoven, op een paar minuten lopen van de Genneper Parken. Deze erkerwoning, gebouwd in 1935, heeft een prachtige architectuur met subtiele details die nog altijd een grote populariteit geniet. Met behoud van karakter is dit fantastische huis gemoderniseerd en uitgebouwd, om te voldoen aan de hedendaagse woonwensen. In totaal zijn er vijf slaapkamers, waarmee dit een perfect huis is voor een gezin.
In de archieven is terug te vinden dat er in 1935 een aanvraag is ingediend om vier woningen te bouwen op deze prachtige plek. Deze woningen kennen we nu als huisnummer 25 tot en met 31. Vlak om de hoek liggen het prachtige park, een supermarkt en een sportschool. Dit is een fantastische plek om zelf en met kinderen te wonen, onder andere vanwege de gunstige situering ten opzichte van het centrum, de sportaccommodaties en de bushalte.

INDELING
BEGANE GROND
De lange hal met hoog plafond en lichte paneeldeuren is een prachtige ruimte, waaraan de woonkamer en woonkeuken grenzen. Aan de rechterzijde ziet u de trapopgang, een bergkast en de toiletruimte met fonteintje. Mooi detail is de trappartij, waar de houten leuning het toppunt van vakmanschap uitstraalt.
In de woonkamer met brede erker is genoeg ruimte voor een grote hoekbank, terwijl u achter de schuifdeuren een woonkeuken van groot formaat aantreft. Glad stucwerk is gecombineerd met een visgraat parketvloer, mooi kleurgebruik en een zeer goede afweking.
Het eetgedeelte grenst aan de woonkeuken, waar u een grote lichtkoepel en een xl-pui naar de achtertuin ziet. Gasten kunnen niet alleen aan uw eettafel, maar ook aan het kookeiland aanschuiven voor een kop koffie en de lekkerste hapjes uit eigen keuken. Hiervoor heeft u alle benodigde inbouwapparatuur van topklasse tot de beschikking.

EERSTE VERDIEPING
Niet alleen op de begane grond, maar ook boven is dit een huis met klasse. Op de eerste verdieping zijn drie slaapkamers en de badkamer, die grenst aan het dakterras. De twee grootste slaapkamers, beiden met inbouwkasten, zijn goed in te delen met een tweepersoonsbed. Als kinderkamer, werkkamer of kleedruimte is de derde slaapkamer heel geschikt.
De badkamer is het toonbeeld van luxe. Aan de rechterzijde staat een vrijstaand designbad en aan de linkerzijde ziet u de inloopdouche, toilet en een op maat gemaakt badmeubel met twee wastafels.

TWEEDE VERDIEPING
Onder het schuine dak met dakkapellen zijn nog twee slaapkamers, waarmee het totaal op vijf komt. Beide kamers hebben een hoge nok en een aangename sfeer. Verder grenzen aan de overloop een berging en de wasruimte.

EXTERIEUR
Open de schuifpui naar de achtertuin, gesitueerd op het oosten. Hier kunt niet alleen in de ochtend, maar ook in de middag en avond van de zon genieten. Naast het achterste terras staat een houten berging voor de fietsen en het tuin-/klusgereedschap. Ook is er een poort naar de steeg, waardoor u zo met de fiets op pad kunt. De voortuin met halfhoge beukenhaag geeft dit huis de juiste looks.

BIJZONDERHEDEN
– Vijf slaapkamers, waarvan twee op de bovenste verdieping;
– Moderne keuken, badkamer en toiletruimte;
– Prachtige uitbouw aan de achterzijde met een grote schuifpui naar de tuin;
– Stijlvol gerenoveerd met behoud van karakteristieke elementen;
– Energielabel B.

Details

Status
Verkocht
Bouwjaar
1938
Woonoppervlakte
167
Perceeloppervlakte
203
Inhoud
610
Aantal kamers
7
Aantal slaapkamers
5

Locatie