Top Naeffdreef 21 - Honders Alting

Bekijk 59 beelden

Top Naeffdreef 21

Vraagprijs
€ 2.090.000

Je vermoed het niet maar achter deze meer dan 23 meter brede voorgevel gaat één van de meest stijlvolle en luxe villa van Tilburg verborgen. In 2019 is villa volledig gerenoveerd en gemoderniseerd. Hierdoor is er een ultiem familiehuis ontstaan met een vloeroppervlakte van meer dan 430 m². Door een schitterende master-bedroom met eigen kleedkamer en badkamer op de begane grond kunt u gelijkvloers wonen op absoluut topniveau. Op de tweede verdieping bevinden zich nog eens vijf slaapkamers waardoor dit de perfecte plek is voor een (groot) gezin, waarbij er nog steeds ruimte overblijft om vrienden en familie uit binnen- en buitenland te ontvangen. Bijzonder is dat de villa op een van de grootste percelen (1997 m²) van de wijk staat, waardoor ook de prachtige tuin een mooie ruime opzet heeft.

Aan de voorzijde is het ruim 32 hectaren grote bos- en wandelgebied Drijflanen gesitueerd. Vroeger had dit een functie als jachtterrein maar nu kunt u er heerlijk wandelen tussen de rijke flora en fauna. De Top Naeffdreef heeft verder ook een fantastische ligging ten opzichte van winkels, scholen, sportvelden, het Wandelbos, De Oude Warande en Tilburg University. De uitvalswegen richting Breda, ’s-Hertogenbosch en Eindhoven zijn uitstekend en snel bereikbaar via de Bredaseweg en Baroniebaan.

INDELING

BEGANE GROND
De begane grond heeft een vloeroppervlakte van bijna 300 m². Stijl, pure schoonheid en luxe zorgen ervoor dat het u aan niets ontbreekt. In de prachtige ontvangsthal ziet u zwarte stalen binnendeuren, warme kleuren en mooie materialen. In de hal bevinden zich de garderobe, de toiletruimte en de trapopgang naar de verdieping en de wijn-/provisiekelder.
Aan de voorzijde van de woning liggen twee mooie kamers. Één is ingericht als home-office en de ander als tv-kamer. De home-office heeft een op maat gemaakte kastenwand en een groot bureau. Ook de tv-kamer heeft een grote op maat gemaakte kastenwand. Via openslaande deuren gaat u naar de kleedkamer die weer in verbinding staat met de badkamer en master-bedroom.

U kunt in deze villa dus niet alleen heerlijk ruim wonen en vanuit huis werken, maar ook gelijkvloers wonen. De kleedkamer straalt pure en rust uit, mede dankzij de op maat gemaakte garderobekasten en inbouwverlichting. In de badkamer is gekozen voor een fraaie indeling met een grote inloopdouche, afgesloten toiletruimte en een breed wastafelmeubel met twee wastafels. Er zijn vele details die deze badkamer aantrekkelijk maken: het gebruik van natuursteen, het stucwerk op de wanden, de inbouwverlichting in het plafond en de verlichting achter de grote spiegels.
De master bedroom is een lichte, sfeervolle ruimte met lichtinval aan twee zijden en openslaande deuren naar het grote terras in de tuin. De massieve houten vloer, die u op een groot deel van de begane grond ziet, is voorzien van vloerverwarming en de airconditioning zorgt voor een aangename temperatuur tijdens uw nachtrust.

Vanuit de centrale hal komt u in de woonkeuken, deze is voorzien van een eet- en een kookgedeelte. Openslaande deuren zorgen voor optimaal contact met de tuin en een directe verbinding met het grote terras zodat u met mooi weer ook heerlijk buiten kunt eten. Uw blik valt gelijk op de designkeuken met een groot kook- en spoeleiland en een ruime kastenwand voorzien van een koffiecorner. Alle benodigde inbouwapparatuur is van topkwaliteit, iets dat bij de kookliefhebbers tot de verbeelding zal spreken.

Verrassend en indrukwekkend; zo mag de woonkamer gerust worden genoemd. Dubbele deuren vanuit de woonkeuken geven toegang tot een prachtige living met grote raampartijen aan weerszijden, openslaande deuren naar de tuin en zicht tot in de nok. De houten vloer, het witte stucwerk, de open haard bij het zitgedeelte en de houten kapconstructie vormen een ‘perfect match’.
Vanuit de woonkeuken is de bijkeuken met een tweede, eveneens op maat gemaakte keukenopstelling te bereiken. Dit is een uitstekend en praktisch verlengstuk van de keuken met een grote hoeveelheid bergruimte, een tweede aanrechtblad met gootsteen en een Quooker. De bijkeuken staat in verbinding met de dubbele inpandige garage.

EERSTE VERDIEPING
Via de trap vanuit de hal komt u op de overloop. Hier bevinden zich nog vijf mooie slaapkamers, een berging en een aparte toiletruimte. Alle vijf slaapkamers zijn voorzien van een dakkapel, bergruimte en een eigen badkamer. Vier badkamers zijn ingedeeld met een douche en wastafel en een vijfde badkamer beschikt over een ligbad, aparte douche, toilet, bidet en een dubbele wastafel. Twee slaapkamers beschikken nog over een extra grote berging zodat die ruimte ook als kleedkamer ingericht kan worden.
Boven de dubbele inpandige garage, de bijkeuken en een deel van de woonkamer bevinden zich twee grote bergzolders. Deze zolders zijn momenteel in gebruik als hobbyruimte en te bereiken via een vaste trap vanuit de inpandige garage.

EXTERIEUR
De villa staat op een perceel van maar liefst 1.779 m² op de hoek van de Top Naeffdreef en het Arthur van Schendelpark. Voor de garage is ruime parkeergelegenheid op eigen terrein en de parkachtige tuin is uitstekend onderhouden. U ziet siergrassen, beukenhaag, grote hortensia’s, diverse bomen en een frisgroen gazon. Het grote terras wordt aan drie zijden omsloten voor de villa en het overdekte terras. In het achterste deel zorgen vier hoge bomen, het gazon en de bolvormige beplanting in de brede border voor mooi uitzicht. Ook aan de rechterzijde is een terras gerealiseerd, waar u heerlijk beschut kunt genieten van deze bijzondere plek in Tilburg.

BIJZONDERHEDEN
– In 2019 is de villa gerenoveerd en gemoderniseerd;
– 35 zonnepanelen;
– Hybride warmtepomp;
– De villa heeft dak- en spouwmuurisolatie;
– Het dak is in 2019 gerenoveerd;
– Houten kozijnen, voorzien van isolerende beglazing;
– Het buitenschilderwerk is in 2021 gedaan;
– Verwarming en warm water via een HR-ketel (Nefit, 2019);
– Vloerverwarming op de begane grond;
– De hele elektrische installatie is in 2019 vernieuwd;
Energielabel A.

Details

Status
Beschikbaar
Bouwjaar
1976, geheel gerenoveerd in 2019
Woonoppervlakte
433
Perceeloppervlakte
1779
Inhoud
1997
Aantal kamers
10
Aantal slaapkamers
5
Aantal badkamers
5

Locatie